4 en 5 mei

24 April 19

Posted at 11:32

Op zoek naar een perfect cadeau voor bijvoorbeeld moederdag, vaderdag of opa en oma? Of wil je zelf eigenlijk al zo lang een écht bijzonder portret van je kind(eren)? Kom dan naar de fotosessie die ik, PhotoKid / Femke Reijerman, op 4 en 5 mei organiseer. Ik nodig je hierbij van harte uit om je in te schrijven!

Tijdens de fotosessie op 4 en 5 mei heb ik twee sets klaarstaan waaruit je kunt kiezen: de Zwarte Achtergrond met schilderachtig licht en de Lichtblauwe Kleur- of Zwart/Wit-setting. Het is fijn als je bij je boeking laat weten welke setting je graag wilt, dan kan ik daar rekening mee houden. Maar mocht je op de dag zelf toch liever de andere optie willen, dan kan dat uiteraard. Naast de studio staat een hapje en een drankje klaar, waar je rustig even kunt wachten met je kinderen. De shoot zelf duurt ongeveer een half uur, maar reken op iets meer met het wennen en een beetje uitloop.

Wil je je je opgeven? Neem dan contact op via de CONTACT pagina en vul daar je gewenste dag en tijd in, ik probeer je dan zo snel mogelijk te laten weten of deze plek nog beschikbaar is.

Mocht je op deze dagen niet kunnen, maar wil je wel graag een portret laten maken? Laat het me dan weten, dan kijk ik of we op een andere dag een sessie kunnen inplannen. Ook zal ik je dan in ieder geval op de hoogte houden van nieuwe shootdagen.

baklijst baklijst

Comments