◊◊ PhotoKid ◊◊

Kinderen lijken soms van de ene op de andere dag te veranderen. Ze lijken groter of juist kleiner, liever, stouter slimmer of ze zijn alles tegelijk. Ik maak portretten die zo puur mogelijk zijn, ontdaan van het teveel aan opsmuk dat afleidt van wie ze zijn.

Werkwijze

U kiest van te voren een stijl aan de hand van de beelden op de website. Een zwarte achtergrond met schilderachtig licht, of een lichte achtergrond in Kleur of Zwart/Wit. Beide sets kan eventueel ook voor een meerprijs van € 50,-

In een sessie van ongeveer 30 min maak ik een serie portretten van uw kind. Kijk voor de mogelijkheden bij het kopje prijzen op deze site. Hier vind u een aantal pakketten waar u uit kunt kiezen.

In de tijd dat ik uw kind fotografeer staat er een hapje en drankje klaar. 

De fotografie vind plaats op een vaste dag met een tijdsschema. U boekt van te voren een tijd en betaald vooraf 50 % van het gekozen pakket aan. Dit is tevens een bevestiging van uw reservering. Na betaling van het resterende deel stuur ik u binnen 1 week een aantal low resolution keuzes. Hieruit kiest u het beeld dat u afgewerkt wil hebben.

Mocht u met een groep ouders bij elkaar een sessie willen organiseren aan huis dan kan ik ook bij u op locatie komen. Hier geld wel een minimum van 5 kinderen. De prijzen voor de pakketten zijn hetzelfde alleen komt er € 40,- reistijd en reiskosten à 0,25 ct pkm bij.

◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊

** Ik maak op verzoek ook portretten van kinderen samen maar deze beelden zullen een andere intensiteit hebben. Voor de meest eerlijke en pure foto raad ik een los portret per kind aan omdat hij of zij alleen beter tot zijn recht komt. Deze kunt u dan naast elkaar hangen waardoor ze een mooie gebalanceerde serie vormen, of u kunt kiezen voor een panorama van uw kinderen. Maar die keuze is natuurlijk aan u.

** custom made. Het is ook mogelijk om een sessie op maat te laten maken, we kiezen dan een sfeer, stijl en locatie die bij u kind past en gaan aan de hand hiervan een serie maken. Kijk voor wat voorbeelden bij de Custom Made Gallery.  De kosten hiervoor staan onder het kopje prijzen onder de naam custom made.

 

◊◊ Over Mij ◊◊

Mijn naam is Femke Reijerman aka PhotoKid.

Na mijn studie aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten te Den Haag heb ik altijd als zelfstandig fotograaf gewerkt. In heel verschillende gebieden. Via de modefotografie ben ik bij portretfotografie uitgekomen. Ik werk nog steeds in opdracht van Bladen, Merken en Reclamebureau's.  

Daarnaast ben ik me dus ook meer gaan richten op portretten van kinderen voor particulieren. Kinderen zijn (bijna ;-) altijd heel fijn om mee te werken omdat ze je meestal zo veel meer verrassen dan volwassenen. Er gebeurd heel vaak iets wat je niet van te voren had kunnen verzinnen. Ze zijn oprecht en puur, in hoe ze eruit zien en ook in hun handelen. Zo wil ik kinderen dus ook graag fotograferen.